Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Αναστολή λειτουργίας τμήματος

 

2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Αναστολή λειτουργίας Τμήματος

Αγαπητοί Γονείς, Μαθητές, Εκπαιδευτικοί,

Σας πληροφορούμε ότι στο Σχολείο μας υπάρχει επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα COVID-19. Σήμερα, Τρίτη, 03/11/2020 θα γίνει απολύμανση του Σχολείου από συνεργείο του Δήμου Κιλκίς.

Σε εφαρμογή απόφασης της ΔΔΕ Κιλκίς, αναστέλλεται η λειτουργία του Τμήματος Α4 του σχολείου μας μέχρι και την Παρασκευή 13/11/2020. Στο διάστημα αυτό τα μαθήματα στο τμήμα θα γίνονται διαδικτυακά σύμφωνα με το ισχύον Ωρολόγιο Πρόγραμμα και ξεκινούν άμεσα (από την Τετάρτη 4/11/2020). Σχετικές οδηγίες θα σας αποσταλούν.

Επισημαίνεται η υποχρέωση τήρησης των οδηγιών του ΕΟΔΥ, τις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://eody.gov.gr/odigies-gia-apomonosi-epafon-sto-spiti/
Τα άτομα που εμπίπτουν στην κατηγορία των στενών επαφών (μαθητές Α4), παραμένουν στο σπίτι τους, με ευθύνη των γονιών τους, παρακολουθούνται από τους οικείους τους στενά και, εφόσον δεν εκδηλώσουν κάποιο σύμπτωμα συμβατό με COVID-19, θα επιστρέψουν στο Σχολείο την Δευτέρα, 16/11/2020.
Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας, άτομο που έχει θεωρηθεί στενή επαφή, εκδηλώσει συμπτώματα συμβατά με COVID-19, θα πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου