Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός 2024 - 2025

 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

                                                                                                                                         Κιλκίς, 9-9-2024

Αξιότιμοι

γονείς- κηδεμόνες των μαθητών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε ότι:

  • Ο αγιασμός θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 στις 08:30 π.μ. και στη συνέχεια θα γίνει η διανομή των βιβλίων.

  • τα βιβλία έχουν ήδη παραληφθεί και συσκευάζονται. Θα υπάρξει μέριμνα ούτως ώστε όπου ο αριθμός είναι μεγάλος (π.χ α΄τάξη) να παραληφθούν σε δύο δόσεις (Τετάρτη και Πέμπτη) .

  • έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες για την καλύτερη προετοιμασία του σχολείου ενόψει και της έναρξης του σχολικού έτους

  Για θέματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του σχολείου όπου αναρτώνται χρήσιμες ανακοινώσεις. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα επικοινωνείτε με το σχολείο στο τηλ 2341022682 ή με email. Σας υπενθυμίζουμε ότι πολλές εργασίες διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά στα πλαίσια της απλούστευσης των διαδικασιών.

Σας επισυνάπτουμε τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας του σχολείου για ενημέρωση σας με την επισήμανση ότι ο Κανονισμός αυτός θα επικαιροποιηθεί σε συνεργασία με το Σ.Γ.Κ. και το μαθητικό συμβούλιο το συντομότερο.


Κανονισμός Λειτουργίας


Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ σχολείου και γονέων/κηδεμόνων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του σχολείου. Ειδικότερα θέματα, θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε στις συναντήσεις που προγραμματίζονται.


Καλή σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου